Roteer je scherm

Deze website is niet beschikbaar in landschapsoriƫntatie

Van Pelt Ontwikkelt

Van Pelt Ontwikkelt b.v. maakt deel uit van de Van Pelt Groep. Dit familiebedrijf bestaat uit ondernemingen die elk op hun eigen wijze betrokken zijn bij vastgoed: als ontwikkelaar, als belegger, als partner in een samenwerking met derden of als financier.

De Van Pelt Groep bestaat uit de volgende ondernemingen:

A.B. van Pelt Holding b.v. is de moedermaatschappij.

Van Pelt Vastgoedmanagement b.v. verzorgt het management en de coördinatie van de ontwikkeling van de vastgoedprojecten, zowel in opdracht van derden als in opdracht van Van Pelt Ontwikkelt b.v. Tevens verzorgt zij de directievoering van zowel interne als externe projecten.

Van Pelt Ontwikkelt b.v. ontwikkelt in principe voor eigen rekening en risico of voor rekening van een van de groepsmaatschappijen.

Dubbelveste b.v. belegt in woningen en kantoren en koopt onroerend goed met een herontwikkelingspotentie aan.

Spuihave b.v. belegt in winkels en koopt winkels met een herontwikkelingspotentie aan.

In In Statu Nascendi b.v. en Maasterras b.v. worden strategisch gelegen gronden en gebouwen aangehouden waarvan wordt verwacht, dat zij op lange termijn herontwikkelingspotentie hebben.

VPO Bouquet b.v., VPO Johan van Beverwijck b.v., VPO De Kleine Sluys Poort b.v. en VPO Kalkhaven b.v. zijn vennootschappen die onder de paraplu van Van Pelt Ontwikkelt b.v. zijn opgericht voor het realiseren van specifieke projecten, al dan niet gezamenlijk met een partner.

'Het slaan van bruggen tussen de wensen van de toekomstige gebruiker(s), overheden en andere betrokken partijen, is een kolfje naar onze hand.'

Van Pelt Ontwikkelt bv
Singel 105, 3311 PB Dordrecht

Tel. 078 613 55 99
info@vanpeltontwikkelt.nl